Győr, a Quaestor városában folynak a drogok és a k*rvák

Kiemelt hírek Korrupció Legfrissebb Quaestor-Gate

Köztudottam Tarsoly Csaba jó viszonyt ápolt a fideszes vezetésű Győr városával, Borkai Zsolttal (alias nők-drogok-nah-meg-a-pin*k), sőt Szíjjártó Péterrel is itt haverkodtak össze és kötöttek országos-világra-szóló barátságot.

Ugye mindenki hallott a győri korrupcióról? Borkai-féle drogos, k*rvázós partyikról? Győr több szálon is kötődött Tarsolyhoz és a Quaestor birodalomhoz, ahogy Szíjjártó is. Tudjon meg többet a Borkai-féle bulizós, sex-ügyekről az “Ez az ördög ügyvédje” blogról: https://ezazordogugyvedje.wordpress.com/

És ne feledjük, Győr városa is milliárdokat tartott a Quaestor “befektetéseiben” – Tarsoly Csabikánál.

Később Győrben nyitotta meg a futball központják – az ETO stadiont, amit az Győri ETO FC Kft üzemeltettet – Quaestor Csaba volt a tulajdonosa.

Kezd összeállni a kép? Borkai, Győr, Tarsoly, Szíjjártó, Quaestor = LOPÁS

Itt érnek össze a szálak: Tarsoly-Borkai-Szíjjártó és még ki tudja, hogy a háttérben milyen fideszes haverok, barátok, rokonok húzódnak meg.

Már csak az a kérdés, hogy Borkai a Quaestor-ból ellopott pénzből mulattja-e az időt a kokainos kúrv*kkal, vagy esetleg a máshonnan lopott pénzből?

Szerinted hol érnek össze a szálak?

Gyõr, 2018. március 14. Pántya József, a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztõ (NIF) Zrt. útfejlesztési igazgatója, Simon Róbert Balázs, a Miniszterelnökség megyei jogú városok fejlesztésének végrehajtásáért felelõs államtitkára, a megye fejlesztési biztosa, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, Borkai Zsolt polgármester és Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelõs államtitkára (b-j) átadja a Gyõrt keleti irányból elkerülõ 813-as út utolsó, harmadik ütemben elkészült, 5,2 kilométer hosszú szakaszát Gyõr határában 2018. március 14-én. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Szerinted Orbán is benne van? Tudott róla? Orbán engedélyével lopnak?

Tarsoly és Borkai-féle győri korrupció

Sportközpont alapkõ letétel az ETO stadionnál.Tarsoly Csaba és Borkai Zsolt

Együtt lopnak?

Vajon kik lehetnek még benne a sötét győri fideszes korrupciós buliban?

Tarsoly és fideszes bűntársai miért nincsen még börtönben?

Hol a Quaestorból ellopott 220 milliárd?

Mikor leszünk 100%-ban kártalanítva?