…mi lett a Questorral, hol vannak a felelősök? …mennyit kaptak a károsultak? …hol a pénz?

Brókerügyek Kiemelt hírek Korrupció Quaestor-Gate

Forrás: https://kolozsvaros.com/2018/12/21/csak-kerdesek-valaszolni-kell-lassan/?fbclid=IwAR3-1yQhAZ5HpKyCj9MKFmsmkqFz9jyF4NEv0goRAXxN5yBSVlava3i3ML4

Csak kérdések. Válaszolni kell lassan

Boldog Karácsonyt!!!

John Smith semmi gond, minden kérdés tisztázva van… nincs itt semmi látnivaló… csaaaak…

…mi lett a Questorral, hol vannak a felelősök? …mennyit kaptak a károsultak? …hol a pénz?

…hol van Horváth András zöld dossziéja? …kik a kitiltottak? …hogy zsarolhat a NAV egy amerikai céget? …hogy ellenőrizte le magát a majd 28.000 főt számláló szerv egy hétvége alatt, amikor egy 200 fős pénzintézetnél fél évig vannak?

…hogy-hogy mindenki benne volt az utaztatásos áfacsalásos bizniszben, még sincs felelős?

…hogy sikerült ellehetetleníteni az eredeti Origót? …a Népszabadságot? …a Klubrádiót? …az ellenzéki médiumokat? …a plakáthelyeket? …a Metro újságot?

…vajon miért nevezem a mai napig mutyinak a trafikokat?

…hova tűntek a magánnyugdíjpénztár pénzeink? …és ha államadósság csökkentésre ment, akkor most hogy lehet ismét hasonlóan magas az államadósságunk?

…ki/kik hasították ki a legnagyobbat a magyar földekből? …kikhez köthető a föld mutyi I-II?

…és a belvárosi és várban lévő ingatlanok? …kastélyok mutyija? …családi összefogások? …vadászházak? …EU-s segélyekből épült közösségi épületek? …gumifalból nyúló lakások? …hotelek és strand – partszakaszok?

…ki az isten fogja elszámoltatni Farkas Flóriánt, hogy hová rakta a felzárkóztatási pénzeket?

…miért akarták letolni a torkunkon a CBA vasárnapi boltzárát?

…melyik hozzáértetlenkedő – díjnyertes digitális analfabéta találta ki, hogy adóztassátok meg az internetet az adatforgalom után?

…kinek jó a propagandán kívül, hogy központosított állami kézbe vettétek a tankönyv kiadást? …legyilkolva ezzel a kiadókat is?

…hogy a francba működhet egy Exim Bank állami kifizetőhelyként? …ahonnan a haverok egészen döbbenetes kedvezményes hitelekkel vásárolják fel fél Magyarországot?

…miért foglalkozunk a nők elleni erőszakkal akkor, ha azt külföldről vélelmezzük megjelenni… és egyáltalán nem foglalkozunk vele akkor, amikor egyértelműen katasztrofális hazai statisztikánk kiemelt EU szégyen? …hogy lehet, hogy csak panaszok után merték elítélni a lúgos orvost? …hogy lehet egy vak komondoron átesni? …Kiss László ügyében mekkora volt a hallgatólagos kollektív félrenézés? …Gyárfás és a sportdiplomácia…

…hogy emészthet fel a “közmédia” annyi pénzt, amennyit társadalmilag hasznosabb és szükségesebb szervezetek sem? …ráadásul úgy, hogy közben érintőlegesen sincsen közük a közszolgálatisághoz?

…mi az hogy pénzért lehet már csak közérdekű adatokat megismerni? …és az pláne mi, hogy még így sem vagytok hajlandóak kiadni őket? …nem hogy bírósági ítéleteket is nagy duzzogva tudtok csak teljesíteni… ha sikerül… „de sikerül”?

…és az mit mond el a demokráciánkról, hogy szavazások előtt minden hazugságot lehozattok a házi médiával… aztán szavazások után fizetitek a hosszú sorokban kígyózó elbukott helyreigazítási pereket… a mi pénzünkből… mert ugye ezek a médiumok piaci alapon nem maradnának fent… (és ezt nem csak hogy látjátok… cinikusan kérkedtek is vele…)

…a drogprevenció eltörlése és a hihetetlenül elszabaduló betegségek (hepatitisz pl.) fényében mennyire volt hatalmas ötlet még jobban kriminalizálni a fogyasztást, miközben a világ fejlett országaiban éppen ellenkező megoldási stratégia működik kiválóan?

…a stadionokat ki a faszom kérte? …és ki fizette? …és kiknek? …mennyien szoktak lenni a lelátókon? …ki tartja fenn őket és miből? …talán nem üresek annyira mint a kisvasút? …tényleg, azt is meg akarjátok ismét hosszabbítani a semmibe?

…a plakátkampány és tiltott pártfinanszírozás jelensége biztos nem függ össze… de marhajó lenne, ha nem a mi pénzünkön tömnétek a haverok zsebét… és próbálnátok minket hülyének nézni… miközben gyűlölködtök, uszítotok és arra, aki pacifista marad, rásütitek a hazaáruló bélyeget… tovább morzsolva az amúgy is széttöredezett nemzetet?

…Pharaonnal amúgy mi újság volt?

…mennyibe került az olimpia mellett kierőszakolt vizes vb? …még mindig emelkednek a költségek? …az megvan, hogy ki fogja fenntartani a Duna Arénát?

…Gruevszkit és a baltás gyilkost is milyen érdekesen kezelte a magasan művelt magyar külügy… ahogy az orosz fegyverkereskedőket is milyen jó érzéssel szolgáltatták ki az oroszoknak…

…honnan veszitek a bátorságot, hogy a nők méhében turkáljatok? …hogy miután a “családok éveiben” is rengeteg család szakadt szét, eleve sokan külföldre mentek… még azt meritek pedzegetni, hogy ki-mikor-mennyit szüljön… és aki nem szül az nem is magyar…

…eleve hogy jöttök ahhoz, hogy kinyilatkoztassátok, hogy ki a magyar… ki a szabadon gondolkodó… ki a demokrata és ki a keresztény?

…a devizahiteleseket miért csak addig mentettétek meg, amíg a haverok előtörleszthettek 180 Ft-os fix árfolyamon?

…Deutch mikor óhajt elszámolni a 4 milliárd Ft-os beléptető kapukkal? …amúgy engem nem zavar, hogy durvább drogos mint a Habony… csak közben ne lenne ez a drogpolitikátok… annyira álszent, mint a KDNP kereszténysége…

…mi az, hogy online pénztárgép kell mindenhova… de a Vajna kaszinóiba nem kell, mert ugye “mennyire megbízhatóak a szerencsejátékok”… sőt még hatalmas adókedvezményt is kapott… az Exim hitellel zsonglőrködő törp-papa… lásd még TV2…

…hol van az Európai Ügyészség? …mi az az OLAF? …mi történt az Elios ügyben? …hol a fény te ország veje?

…Kósa Lali és az elvesztette közpénzjellegét TAO pénzek… fémkupakok… környezetvédelmi humbug… huti huszi hutu tuszu zavargások… meg a milliárd örökséges nő…

..tenderbajnok nemzet gázszerelője Lőrinc… aki okosabb mint Zuckerberg… és több a vagyona mint Mick Jagger-nek 40 év koncertezés után. Na ez aztán a rock’n roll…

…L Simon László családi bekötőútja… fantasztikus borászata… és persze rák ellenszer barackmagja…

…TAO pénzek és focicsapat pénzmosodák…

…Századvég tanulmányok…

…kibaszott Cöf-ös agytröszt gyülekezet… meg Echo TV… hihetetlen, de visszasírom Szaniszlót…

…Welsz Tamás hogy halt meg egy rendőrautóban? …és kiről mit tudott?

…letelepedési kötvény biznisz… + offshore biznisz.. + kétes orosz és kínai arcokkal üzletelés… harmincad utcai Arton önbetörés és bizonyíték eltüntetés… kétes fehérorosz emberek beengedése a külügy közreműködésével… Rogán-Habony ti ebből mennyit kerestek? …amit majd a magyar állam fog visszafizetni?

…nemzeti konzultációk és a komolyan vehetőség esete… mi a faszt gondoltatok, amikor már az elsőt kinyomtátok?

…MNB mutyik… alapítvány mutyik… MNB deviza mutyik…

…mi az isten van a népszavazásokkal, hogy egyet sem engedtetek? …kopaszokkal álljátok el az utat?!!? …verő emberekkel akadályoztok népszavazást?!!? …ami pedig érvénytelen volt, azt politikailag érvényesnek tituláljátok? …a saját törvényeitekkel is szembemenve?

…ugyanez a Kubatov gárda vigyázza a ligetet is? …ugyanezek voltak 2006-ban kirendelve a Szabadság térre? …hát látszik…

…várba költözés? …arra van pénz? …mindenki mást kilakoltatva? …az óvodások eközben vidéken meg fagyjanak meg… tavasszal lesz fűtés felújítás…

…visszamenőleges hatályú törvénykezés? …az bizony komoly jogbiztonságot és befektetői morált garantál…

…a várkert bazárt hányszor adtátok át? …5x vagy 27x?

…konkrétan sikerült elüldöznötök egy egyetemet… egy eléggé nívós egyetemet… ilyen a náci Németország óta nem volt… gratulálunk…

…nem pláne, hogy a közmunkások és szakik újratermelésével vagytok elfoglalva… a felsőoktatás szétbombázásával és magánkézbe játszásával (összlétszám csökkentés, kancellárok, költségmegvonás, alapítványok alá csatornázás)… ne legyen politikai ellenfél a jövőben se… csak bólogató kiszolgáltatott közmunkások…

…múlt hamisítás, történelem hamisítás, Gábriel szobor a szabadság téren? (József Attila és Nagy Imre leváltva… helyettük jött a Horthy és Teleki Pál szobor… mit nekünk ugye numerus clausus…)

…Mengyi Voldemort elszámolt alkotmányos költségeivel?

…Kishantos?

…hogy gondoltátok mégis, hogy kriminalizáljátok a hajléktalanságot?! …végtelenül méltatlan…

…választási szoftver? …orosz kódokkal? …nah és a BKK/BKV jegyrendszerének etikus hackelése? …azok mennyire voltak gusztusos megnyilvánulások?

…szociális temetés? …egyem meg a szíveteket, mennyire humánusak vagytok… “emberi erőforrás”…

…mikor akartok kivezetni minket az eu-ból? …mikor lesz rubelünk?

…hol vannak a fertőzéses statisztikák? …mi a fasz van az egészségüggyel? …miért halnak meg évről évre többen, korábban? …Sándor Mária?

…ha annyira fontos neked kedves Fidesz… a nemzetbiztonság… miért lehetetlenítitek el / teszitek határozat képtelenné állandóan a rendkívüli nemzetbiztonsági üléseket?

…Paks2-be miért nem szólhattunk bele? …hogy olyan energia szegmensbe fektettek, ami ma nagyon nem a fejlődő és megújuló vonalhoz tartozik (a világ trendjeivel szemben)? …és hogy unokáink is fizetni fogják orosz hitelből? …amúgy a fűtőelemeket hova rakjuk?

…a cafeteriát véletlenül sem azért gondoljátok újra, mert még több embert akartok a Demján- OTP – szép kártyája felé terelni?

…külföldön élők szavazati jogának aláásása…

…mindeközben mi van az ügynökaktákkal? …hányszor szavaztátok le? …többségi tulajdonosai az ex-MSZMP párttagkönyveknek

…az egyetemeken meg megy a listázás… „basznivaló egyiptológus” ugye, azzz…

…milyen kedvesen és korrekten szántottátok be a lakástakarékokat is… mint mindig, minden szakmabelivel egyeztetve és az igényeket jól felmérve…

…Polt Péter mikor fog titeket a fentiek bármelyikéért is azonnal karóba húzni? …soha?

…mindenkinek erővel fogjátok be a száját? …norvég civilek, eleve a civilek? …Sándor Mária és az egészségügy? …tanítanék mozgalom és az oktatás? Szentesi Kálmán és a nehezményezett adóforintok? … minden létező ellen-hang erővel történő elhallgattatása… mi az elképzelés, meddig lehet ezt?

…most hogy már csak az MTA és a bíróságok mertek nektek beinteni… ezek is eltűnnek a süllyesztőben? …falhoz lesznek ők is állítva?

…hogy lehet egy választási rendszer tisztességes és egyenlő ilyen média túlsúllyal… krumpli osztással? …körzetek átrajzolásával? …közmunka fenyegetéssel? …ukránok utaztatásával?

…ugye véletlenül sem az újságírói kamara a következő? …ahol nincsenek illúzióink arról, hogy meg akarjátok-e majd mondani, hogy ki tekinthető egyáltalán újságírónak… ugye nem?

…nagyon messzire mentetek… olyan messzire ahonnan már nem tudtok visszahátrálni… NEM FOGJUK ELHAGYNI AZ EU-T, ha választani kell SOHA NEM AKARUNK OLYAN RENDSZERBEN ÉLNI, mint Putyin Oroszországa…

…ELÉG VOLT!!

/same in english/ – hogy ne kelljen tolmácsot kérni

je suis Pruck Pál! ”

Cotter József